Metro
Metro Entertainment 1 sep 2019 / 14:15 uur

Martien Meiland te zien in Ranking The Stars

We staan aan de start van het nieuwe TV-seizoen en dat betekent ook weer een nieuw seizoen van Ranking The Stars. Op Instagram geeft presentator Paul de Leeuw alvast een voorproefje en onthult per ongeluk de laatste gasten.

En dan blijkt dat Martien Meiland dit seizoen op de lijstjes van de sterren pronkt!

Rondleiding

In het filmpje dat Paul de Leeuw op zijn Instagram postte geeft hij zijn volgers een korte rondleiding door de studio. „We hebben een prachtig nieuw decor, met LED-schermen, computers en robots. Ze wilden mij ook vervangen, maar dat heeft RTL tegengehouden”, grapt hij.

Vervolgens geeft De Leeuw alvast een voorproefje van de namen van de gasten en draait hij zijn camera om. Hoewel het maar een héél kort moment is, is duidelijk te zien dat boven de naam van Ryanne van Dorst, Martien staat. Oeps!

View this post on Instagram

RTS preview/ rtltickets.nl

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Martien Meiland te zien in Ranking The Stars
Sluiten