Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 29 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Youtuber Nienke Plas krijgt eigen realityshow

Youtuber Nienke Plas (33) is binnenkort niet alleen online, maar ook op tv te zien. De vlogster krijgt op RTL 5 én Videoland haar eigen realityshow. „Zo zien kijkers mij vanuit een ander perspectief”, zei Plas tegenover het AD.

Wennen aan camera’s

De vlogster – zelf dagelijks met een camera in weer – gaf aan toch even aan de camera’s om haar heen te moeten wennen. „Het was wel even wennen om continue een camera om je heen te hebben. Dan denk je: oh, jullie zijn hier ook!”

Uitgangspunt van de serie is haar bruiloft met vriendlief en tevens manager Resley Stjeward. „In mijn blogs deel ik heel veel over wat ik doe. Ik ben een open boek en laat veel zien. Maar je ziet niet hoe ik naar een nieuwe samenwerking toe leef, en hoe mijn verloofde Resley en ik ons bedrijf runnen. Ik wil in mijn blogs niet de hele dag over dat soort dingen praten, maar het hoort wel bij ons leven. En ik denk dat de show ook wel motiverend voor ons werkt. Omdat mensen zien wat je doet. En daar hoort ook wel het nodige gekibbel bij. Dat laten we wel gewoon zien.”

Net als in de vlogs

Ook haar zoon, Frenky-Dean, zal in de serie te zien zijn. „Hij kiest er natuurlijk zelf niet voor, maar vindt het prima. Toen hij de joekels van camera’s voor het eerst zag, zei hij: ‘Wow, nog meer vloggers!’. Plas vervolgt: „ Hij vindt het vooral heel indrukwekkend en pakt zijn shine, net als in de vlogs."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.