Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 3 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Ex-deelnemers doen boekje open over Temptation

„Hoe is het om deel te nemen aan Temptation Island?" Dat is een vraag die veel mensen zich waarschijnlijk weleens gesteld hebben. Dat merkten oud-deelnemers Rodanya en Demi ook, want in de nieuwste Q&A-video op het YouTube-kanaal van eerstgenoemde beantwoorden de twee oud-deelnemers veel kijkersvragen over Temptation Island. En hoewel het een eiland vol verleiding zou moeten zijn, klinkt deelname aan het RTL-programma niet bepaald verleidelijk.

Veel vrijheid kregen de deelnemers bijvoorbeeld bepaald niet. Zo vertellen de twee dat ze niet bij elkaar mochten slapen, niet mochten opstaan wanneer ze wilden en niets mochten eten tussen twaalf uur ‘s middags en half acht ‘s avonds. „Je kon wel chips en koekjes pakken, maar ik wil ook gewoon weleens wat normaals eten", vertelt Demi.

Liefde?

En de liefdesverhalen dan? Die zijn ook behoorlijk nep, vertellen ze. „Voor iedereen hebben ze een verhaal: voor jou hadden ze Danicio, voor mij hadden ze Gaetan. Terwijl ik in eerste instantie helemaal niet met Gaetan op date wilde", vertelt Demi. Rodanya vult aan: „Ze kijken je ook een beetje aan en gaan na ‘wat voor typetje ben jij en wat voor typetje kunnen we jou maken?’ En mij wilden ze dan als een irritant zeikend kutkind."

Uiteindelijk wordt ook de vraag gesteld of de twee nog aan Temptation Island VIPS mee zou doen. Rodanya is daar door haar zwangerschap niet voor in, Demi heeft gemixte gevoelens. „Als er een hele grote som geld tegenover zou staan, zou ik het wel doen. Als je zoiets meemaakt, moet er wel wat tegenover staan. Het heeft impact en invloed. Het is niet echt je relatie testen, het is gewoon een mindfuck.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ex-deelnemers doen boekje open over Temptation
Sluiten