Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 jul 2019 / 15:53 uur

Ranking the Stars terug bij RTL mét Paul de Leeuw

Ranking the Stars keert terug op televisie, maar dit keer niet bij de NPO maar bij RTL. Het programma verhuist, samen met presentator Paul de Leeuw, van BNNVARA naar RTL 5, meldt NU.nl aan wie de zender dat bevestigd heeft.

De Leeuw maakte de overstap naar RTL in 2018 al, maar lange tijd was onduidelijk wat er zou gebeuren met het programma dat hij bij de publieke omroep maakte. Bij de NPO werd het programma gezien als ‘te veel entertainment’, waardoor het daar niet meer mocht worden uitgezonden.

Bekende Nederlanders ranken

De Leeuw presenteerde het programma waarin bekende Nederlanders elkaar en zichzelf rangschikken op basis van een vraag vijftien seizoenen lang. In het verleden zaten onder anderen bekenden als Georgina Verbaan, Ferry Doedens, Patty Brard, Bridget Maasland en Patricia Paay in het programma. Het is nog niet bekend welke bekende Nederlanders we gaan zien als het programma op RTL te zien is. Ook is niet bekend of hetzelfde (bekende) decor als bij de NPO gebruikt gaat worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ranking the Stars terug bij RTL mét Paul de Leeuw
Sluiten