Metro
Metro Entertainment 13 jun 2019 / 20:45 uur

Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”

View this post on Instagram

He dit is heel cool ik krijg mijn eigen dierenquiz bij @omroep.avrotros @npo_3 ! 😱😍🐳🐭🐹🐢🐍 Echt super gaaf want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven. Maar ik post dit alvast want ze willen publiek dus als je wilt kan #brittsbeestenbende #BBB #dieren #nieuw

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Na haar deelname aan Take me Out en Echte meisjes in de jungle, maakte de realityster nog enkele programma’s samen met Ymke Wieringa. Sinds 2018 is ze te zien in Zappsport en Te leuk om waar te zijn.

Eerder verklapte Dekker nog programma’s te gaan maken voor Talpa. Het is niet duidelijk of deze plannen nog steeds doorgaan en wat ze precies zou gaan doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren
Sluiten