Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 30 mei 2019 / 19:29 uur

Borat oorzaak scheiding Pamela Anderson en Kid Rock

In sommige gevallen scheiden mensen omdat de liefde verwaterd is, in andere gevallen scheiden ze vanwege Borat. De beroemde tv-ster is verantwoordelijk voor de echtscheiding van Pamela Anderson en Kid Rock.

Snel einde

Het over hun oren verliefde duo stapte in 2006 in het huwelijksbootje, maar een jaar later was het schip alweer gezonken. De liefde was omgeslagen in ruzie met dank aan de Kazach Sacha Baron Cohen. Zijn personage Borat valt in de film Sascha voor de beroemde tv-actrice en middenin signeersessie probeert hij haar te kidnappen, zodat hij de plaats van Kid Rock als haar man over kan nemen.

Anderson was hiervan van te voren op de hoogte gebracht, maar Kid Rock klaarblijkelijk niet. Hij kon de grap niet heel erg waarderen, waarna het Amerikaanse showbizzkoppel steeds vaker ruzie kreeg. Toen een scheiding onafwendbaar was, kreeg Borat vaak berichten van Anderson, waarin hij als schuldige werd aangewezen voor de break-up.

Rami

Overigens is het nog maar de vraag of Anderson er twaalf jaar later nog heel erg mee zit. Inmiddels heeft ze namelijk een nieuwe man, namelijk Olympique Marseille-verdediger Adil Rami.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Borat oorzaak scheiding Pamela Anderson en Kid Rock
Sluiten