Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 2 mei 2019 / 17:04 uur

9 ton voor huis Lil Kleine, hij gaat ‘ruimer’ wonen

Altijd al ervan gedroomd om thuis een ‘champagnemuur’ te hebben. Dan is dit je kans. Het appartement van Lil Kleine staat namelijk te koop. Het door de rapper en zijn vriendin verlangde bedrag: 899.000 euro.

139 vierkante meter

Daarvoor krijg je een luxe optrekje in het centrum van Amsterdam van 139 vierkante meter met drie kamers. Wat verder niet onhandig is om te vermelden, is dat er een garage bij inzit. Dat is met de hoge parkeerkosten in hoofdstad tegenwoordig een goede investering.

„De woning is voorzien van alle gemakken", zo valt te lezen op de Funda-advertentie. „Zoals een luxe keuken en een luxe badkamer, een garderobekamer en zelfs een eigen parkeergarage. Nooit meer op zoek naar een parkeerplek!"

Campagnemuur

Nog even wat die champagnemuur betreft. Dan moet je trouwens niet denken aan een soort groot wijnrek waaruit je flessen kan pakken. In een houten muur zijn een aantal van de duurste flessen ingebouwd. Die kan je dus niet even ontkurken.

Lil Kleine en zijn vriendin gaan er overigens op vooruit wat optrekje betreft. Ze hebben een grachtenpand op de kop getikt dat 2,5 keer zo groot is als dat wat ze achter zich laten. In de prijs zien ze dat ook terug, want voor dit dubbelappartement betalen ze volgens AT5 2,3 miljoen euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9 ton voor huis Lil Kleine, hij gaat ‘ruimer’ wonen
Sluiten