Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 8 mrt 2019 / 16:49 uur

The Voice blijft voor drie jaar verbonden aan RTL

Er werd veel weggehaald door SBS bij RTL, maar The Voice blijft ondanks de speculaties de komende drie jaar als programma bij RTL te bewonderen, zo meldt de zender. Dit geldt zowel voor de Holland-, Kids- als Senior-editie.

Alle programma’s zullen gepresenteerd worden door Martijn Krabbé, maar hij heeft door het vertrek van Wendy van Dijk iemand anders aan zijn zijde. Bij The Voice of Holland krijgt hij Chantal Janzen naast zich, Lieke van Lexmond bij The Voice Senior en Jamai bij The Voice Kids.

Fans van alle leeftijden

„Als er een format is dat fans kent van alle leeftijden, dan is het wel The Voice”, zegt een blije CEO Sven Sauvé via de officiële kanaal RTL. „Alle drie de edities hebben een eigenheid die past bij RTL en daar hebben we samen met Talpa ook hard aan gebouwd de afgelopen tien jaar. Het zijn en blijven prachtige en sterke programma’s, waarbij we van jong tot oud de kans geven hun droom waar te maken: een podium voor hun zangtalent.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Voice blijft voor drie jaar verbonden aan RTL
Sluiten