Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 17 feb 2019 / 07:15 uur

Finale Wie is de Mol? ook dit jaar weer in de bios

Goed nieuws voor alle ‘Molloten’! De finale van het populaire programma Wie is de Mol? is ook dit jaar te volgen in de bioscopen van Vue. Vorig jaar konden de fans van het programma, voor het eerst de ontknoping in de bioscoop bekijken.

9 maart

Dit jaar is de finale in meer bioscopen te zien. Vue vertoont de finale van Wie is de Mol? op zaterdag 9 maart in twaalf vestigingen. De kaartverkoop is voor leden van AVROTROS al begonnen, zo werd in het programma Moltalk bekendgemaakt.

De finale van het spelprogramma is te zien in filmzalen in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen en Vlaardingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Finale Wie is de Mol? ook dit jaar weer in de bios
Sluiten