Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 4 feb 2019 / 09:19 uur

Dit zijn ze! De vier koppels van Temptation Island

Valentijnsdag: de dag van de liefde en de dag waarop relaties mogelijk het begin van het einde meemaken. Dan start namelijk ook het nieuwe seizoen van Temptation Island. De vier koppels die zich aan hebben gemeld zijn inmiddels bekend gemaakt. Een kort voorstelrondje.

Rodanya en Morgan

Drie jaar zijn ze samen Rodanya en Morgan. Maar die drie jaar zijn niet zonder slag of stoot verlopen, want Morgen is inmiddels al twee keer vreemd gegaan. Op Temptation Island moet hij aantonen dat hij zijn verlangens naar anderen onder controle heeft anders is het uit met de pret. Tenminste, wat hun relatie betreft.

Rodanya en Morgan/RTL

Demi en Sidney

Voor zover bekend verloopt de relatie van Demi en Sidney – die eveneens al drie jaar duurt – een stukje soepeler. De twee wonen al even samen en zijn vooral benieuwd of ze de verleidingen van het eiland kunnen weerstaan. Is er toch enige argwaan onderling of is het de laatste ultieme test voor ze zich volledig aan elkaar overgeven?

Demi en Sidney/RTL

Laura en Roger

Dit Vlaamse duo begon als friends with benefits, maar wegens opspelende jaloezie besloten ze na een paar maanden om de volgende stap te nemen. De vraag is natuurlijk hoe die jaloerse emoties zich houden, als ze weten en zien dat de ander een paar fraaie verleiders om zich heen heeft hangen.

Laura en Roger/RTL

Milou en Heikki

Pas acht maanden hebben Milou en Heikki met elkaar. Hoewel Milou haar vriend verliet voor Heikki is vooral zij de jaloerse persoon in de relatie. Ze weet al zijn wachtwoorden en maakt er dagelijks gebruik van om hem zo te controleren. Als ze de test goed doorstaan, is samenwonen de volgende stap.

Milou en Heikki/RTL

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn ze! De vier koppels van Temptation Island
Sluiten