Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 21 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Anouk over muziek Ali B: Tenenkrommend

De muziekindustrie is hard, keihard. Je moet niet alleen dag en nacht werken aan je carrière, je moet ook een olifantenhuid hebben om de commentaren van critici te kunnen weerstaan. En die criticasters zitten soms dichterbij dan je denkt.

Tenenkrommend

The Voice of Holland-coaches Anouk en Ali B waren dinsdagavond te gast bij Jinek. Ali kwam niet alleen praten over zijn muziek, maar mocht ook een stuk van zijn nieuwe single laten horen. Het gezicht van de altijd eerlijke coach Anouk sprak boekdelen toen ze de muziek hoorde. „Tenenkrommend", noemt de zangeres het. Op de vraag of ze zou hebben gedraaid voor Ali, antwoordde Anouk: „Nee, ik kan het echt niet aan. Ik vind het echt heel slecht.”

Het fragment volgde op het moment dat Anouk haar nieuwe single liet horen. In tegenstelling tot Anouk, was Ali juist vol lof over haar muziek. „Ik denk dat Anouk de beste zangeres is van Nederland die ik heb gehoord. En ook een van de beste coaches is die ik heb meegemaakt.”

Zakelijk sterk

Ondanks zijn eerdere complimenten, moest Ali het toch ontgelden. „Elke keer als ik hem ergens zie, dan is hij of aan het huilen of bij de Televizierring voor Mies Bouwman(..).” De repliek van Ali: „Ja, toen ging ik zingen en huilen tegelijk. Dat ging allebei niet goed.” De eerlijkheid van Anouk was overigens niet alleen negatief. „Ik vind hem heel goed bij The Voice. Hij kijkt weer naar andere dingen en zakelijk is hij heel sterk.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.