Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 23 jan 2019 / 07:05 uur

Chris Brown vrij na beschuldiging verkrachting

De Franse politie heeft zanger Chris Brown dinsdagavond op vrije voeten gesteld. Hij mag ook het land uit. Dat heeft de officier van justitie gezegd tegen de entertainmentsite TMZ. De Amerikaanse artiest (29) zat in Parijs in voorlopige hechtenis op beschuldiging van verkrachting.

View this post on Instagram

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

De zanger zou in de nacht van 15 op 16 januari in zijn luxe hotelkamer een 25-jarige vrouw seksueel hebben misbruikt, in gezelschap van een van zijn vrienden en een lijfwacht. Hij ontkende dat in alle toonaarden. De vrouw deed haar beschuldigingen in het blad Closer. Ze zou na twee dagen haar verhaal hebben gedaan bij de politie om te voorkomen dat meer vrouwen slachtoffer werden.

https://www.instagram.com/p/Bs80CzIhQGT/

Chris Brown is woest. Zijn advocaat dreigde een aanklacht in te dienen tegen het vermeende slachtoffer wegens laster.

View this post on Instagram

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chris Brown vrij na beschuldiging verkrachting
Sluiten