Metro
Metro Entertainment 12 dec 2018 / 19:49 uur

Jennifer Aniston: ‘Mannen houden reünie tegen’

Het was een van de populairste series van de jaren negentig; zes vrienden in New York, die hun tijd doorbrengen in hun favoriete koffietent. Maar een eventuele reünie van Friends werd steeds naar het rijk der fabelen verwezen. Jennifer Aniston laat nu weten waarom dat zo is.

Aniston was te gast in de talkshow van James Cordon. Als de presentator ernaar vraagt zegt de actrice: „De meiden zeggen altijd dat we het heel graag weer willen doen. Maar de jongens zijn om de een of andere reden minder enthousiast over het idee.”

Het juiste einde

Aniston vervolgt half voor de grap dat ze daarom met Lisa Kudrow en Courtney Cox een remake gaat maken van de The Golden Girls. Het feit dat de mannen een reünie niet zien zitten maakt overigens niets uit. De makers van de serie lieten eerder al weten dat er geen vervolg komt.

Volgens David Crane en Marta Kauffman hebben ze de show precies het juiste einde gegeven. „Om die karakters nu weer nieuw leven in te blazen, is echt een slecht idee. Je wil hen niet meer in dat koffiezaakje zien zitten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston: ‘Mannen houden reünie tegen’
Sluiten