Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 24 nov 2018 / 14:43 uur

Onthulling: moeder kindje Ronnie Flex is DJ Wef

Dat Ronnie Flex vader ging worden, was al sinds eind vorige maand bekend. Over de identiteit van de moeder bleef de rapper destijds vaag. Nu lijkt de moeder van het kindje zich gemeld te hebben in de persoon van de 23-jarige Wafae Kefi uit Den Haag, beter bekend als DJ Wef.

De vrouwelijke DJ is vooral bekend in de urban dance scene. Het tweetal deelde het blije nieuws op Instagram door middel van een foto waarop Ronnie Flex samen met Wef poseert met babykleertjes.

Ronnie Flex en DJ Wef krijgen een kleintje ©Instagram, DJ Wef

Mysterieuze moeder

Het nieuws over de baby van Ronnie Flex werd 30 oktober wereldkundig gemaakt toen hij een foto van een echo online zette. De mysterieuze moeder zou al 27 weken zwanger zijn, maar wie de moeder precies was dat werd nooit duidelijk. Meteen ging er een grote geruchtenmachine draaien, zo zou volgens sommigen YouTuber Famke Louise wel eens de moeder kunnen zijn. Dit bleek echter niet zo te zijn, de naam van Wafae Kefi ging al langer rond in de wandelgangen.

Het kindje zou ‘niet zo gepland’ zijn, maar wel het allermooiste dat 26-jarige Flex ooit is overkomen. „We wachten op je, chosen one!", zo schreef hij. Ook de moeder is blij met deze ‘chosen one’ gezien het feit dat ze haar bericht met bloemetjesemoji’s toelichtte en trots met de vader poseert. In de duizenden reacties worden de aanstaande ouders overspoeld met felicitaties.

Naar verwachting wordt het kindje ergens in december geboren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Onthulling: moeder kindje Ronnie Flex is DJ Wef
Sluiten