Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 16 nov 2018 / 16:55 uur

Jessie J. spreekt openhartig over onvruchtbaarheid

Zangeres Jessie J. vertelde tijdens een concert in Londen openhartig over een persoonlijk onderwerp. De 30-jarige zangeres vertelde haar fans dat ze geen kinderen kan krijgen.

Een van de miljoenen

,,Vier jaar geleden heb ik van de dokters gehoord dat ik geen kinderen kan krijgen. Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben een van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wilde dit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken, maar ook om mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben," zei Jessie J.

Een van haar nieuwe nummers Four Letter World gaat over haar kinderwens.

Bij het concert in Londen was ook acteur Channing Tatum aanwezig. De acteur en de zangeres worden al langere tijd aan elkaar gekoppeld. Maar beide hebben de relatie nog niet bevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jessie J. spreekt openhartig over onvruchtbaarheid
Sluiten