Metro
Metro Entertainment 11 okt 2018 / 10:09 uur

Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

Waar het voor Amerikaanse muzieksterren heel gewoon is om een kledinglijn uit te brengen, is het dat in Nederland nog niet. Rapper Ronnie Flex brengt hier verandering in door zijn eigen kledinglijn op de markt te brengen.

Samen met modemerk CoolCat, van ondernemer Roland Kahn, brengt hij een eigen collectie uit. De rapper treedt daarmee in de voetsporen van Kanye West, Rihanna, en Pharrel Williams.

Wens

Het AD schrijft dat een eigen kledinglijn een lang gekoesterde wens is van Flex. De kleding is cool en betaalbaar voor jongeren, waarschijnlijk ook zijn fans. Volgens Kahn passen de stijl en uitstraling van de rapper goed bij het merk CoolCat.

„Veel van onze klanten en medewerkers houden van Ronnie en zijn muziek. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen Ronnie vroeg of wij samen met hem zijn kledinglijn wilden maken” aldus Kahn.

Onder de indruk

Kahn vervolgt dat Flex niet alleen een creatieve geest is, maar ook een ondernemer. „Ronnie voelt perfect aan wat jongeren van vandaag aanspreekt. Onze designers die intensief met Ronnie hebben samengewerkt, waren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdgeest, stijl en oog voor details.”

De allereerste collectie van Flex is vanaf vrijdag 19 oktober online bestellen, en is een dag later verkrijgbaar in de winkel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn
Sluiten