Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 7 okt 2018 / 13:00 uur

Kinderen BN’ers zijn de influencers van de toekomst

Natuurlijk hebben we de Monica Geuze’s en Enzo Knolletjes, maar er staat een heel arsenaal aan influencers in de rij voor een sterrenleven en een aantal kinderen van BN’ers maakt een hele grote kans. Metro zet een paar potentiële influencers van de toekomst voor je op een rijtje.

Demi & Brooke de Boer

View this post on Instagram

🍏 🍏 🍏

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on

De twee dochters (in totaal heeft hij er vijf en ook nog een zoontje) van Ronald de Boer doen het heel erg goed op social media, maar zijn daarnaast ook keiharde werkers. Demi werkt al drie jaar voor ANSH46, een fashionzaak in Rotterdam en is bezig met haar master in Global Communication. Brooke zit in haar examenjaar en heeft zich inmiddels aangemeld voor verschillende universiteiten.

,,Instagram is meer een fotoplatform voor mij", vertelt Demi aan Metro. ,,Ik deel wat ik leuk vind. De volgers zijn eigenlijk heel natuurlijk gegroeid door mijn achternaam."

View this post on Instagram

Weekend 🖤 #hairdonebythebest

A post shared by Brooke (@brookedeboer) on

,,Ik zie mezelf niet per se als influencer", vervolgt ze. ,,Maarja, influencer komt van het woord influence en ik krijg heel vaak berichten met vragen over mijn kleding. Dus in die zin ‘influence’ ik wel. Ik ben er echter totaal niet mee bezig om van Instagram mijn werk te maken en doe nauwelijks samenwerkingen. Mijn zusje doet wel aan samenwerkingen, maar vraagt daar (tot nu toe) nog geen geld voor. Wél vinden we foto’s heel leuk. En we vinden het ook leuk om mensen te inspireren wat betreft outfits en cosmetica."

Sem van Dijk

Hij is een hunk voor ieder tienermeisje en hij chillt met Lil’ Kleine: dan kan het bijna niet anders of Sem, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé is een aanstormend talentje dat menig meisjeshart op hol laat slaan.

https://www.instagram.com/p/BlX-lscjKc5/

Hij heeft dan ook zijn eigen YouTube-kanaal, maar daar is al een half jaar niets meer op verschenen. Zou Sem met iets anders groots bezig zijn?

Irem Lourens

Ze lijkt als twee druppels water op haar moeder, maar eet liever een bord patat dan dat ze ook de levensstijl van Fajah kopieert zegt ze zelf. Waarin we haar wel kunnen vergelijken met haar mams? Irem is zelf ook hard op weg om als influencer aan de slag te kunnen, wat ze onder andere doet met haar eigen YouTube-kanaal.

https://www.instagram.com/p/Bl5smCZHCZ8/

Daarop is bijvoorbeeld te zien dat ze kortgeleden samen met haar ma werd uitgenodigd voor een tripje op The Ark Cruise en dat ze – a lá veel andere influencers – haar lippen heeft laten doen (wat ze overigens niemand aanraadt en waar ze heel ontevreden over is). Helemaal leven van social media kan Irem echter nog niet: ze geeft in één van haar vlogs aan dat ze ‘gewoon’ in een restaurant in Amsterdam werkt.

Rosalie Kroon

Oké Rosalie Kroon, de 20-jarige dochter van Irene Moors lijkt er niet heel veel aan te doen om beroemd te worden, maar schijn bedriegt want ze is wél model.

View this post on Instagram

12 days left 🦋

A post shared by Rosalie Kroon (@rosaliekroon) on

Ze staat onder contract bij EvD Agency, waar de ene na de andere schitterende foto van haar voorbijkomt. En daarnaast is de Hollandse nuchtere nog regelmatig met mams op stap. Ook leuk om te zien!

Vlinder Kamerling

Ze mag dan nog jong wezen, maar de dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling heeft het al behoorlijk op de rails als het om haar carrière gaat.

https://www.instagram.com/p/BmN1593AxHw/

Ze is namelijk ambassadeur van Frendz, een soort online platform voor jongeren over mode, reizen en andere leuke dingen. Daarop is te zien dat Vlinder ook onwijs van mode houdt, wat je weer terugziet op haar Instagramprofiel dat gevolgd wordt door zo’n 4000 mensen. Een eigen YouTube-channel is er nog niet, maar wat niet is kan nog komen…

Bram en Tijn van Erven Dorens

Oké, Bram en Tijn (de tweeling van Beau van Erven Dorens) mogen dan helemaal niet bezig zijn met social media en ook niet zóveel volgers hebben, wij voorspellen een gouden toekomst voor het duo. Als model misschien? Want de mannen zijn hartstikke knap.

View this post on Instagram

🎈17!🎈

A post shared by Tijn (@tijnvanervendorens) on

Wat ook nog zou kunnen is dat de 17-jarigen iets gaan doen in de muziekbusiness, aangezien ze meerdere malen met bekende rappers op de foto zijn gespot. Wat het ook wordt, wij denken dat we in de toekomst veel meer gaat horen van deze twee knapperds.

Luca Gilliot

Het is niet écht de zoon van een bekende Nederlander, maar wel de stiefzoon van eentje: Laura Ponticorvo. Luca Gilliot is de zoon van haar kersverse echtgenoot Ryan.

View this post on Instagram

Heb super veel zin om 30 aug tot 3 september naaar @thearkcruise te gaan #littig

A post shared by Luca Gilliot (@lucagilliot) on

Hij timmert hard aan de weg als influencer door te zingen (wat hij deed in The Next Boy/Girl band) modellenwerk te leveren (hij kwam tot de een na laatste ronde in Hollands Next Top Model) en te vloggen op zijn eigen YouTube-kanaal. Met 88,5 duizend volgers op Instagram doet Luca het eigenlijk al hartstikke goed, maar dat wordt vast alleen maar beter…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kinderen BN’ers zijn de influencers van de toekomst
Sluiten