Metro
Metro Entertainment 6 sep 2018 / 20:29 uur

Makers Simpsons merken grote blunder op – na 23 jaar

The Simpsoooons… Tutututuduuu. De legendarische Amerikaanse animatieserie, bedacht door Matt Groening, bestaat al vanaf 1989. Sindsdien is de serie eigenlijk altijd populair geweest.

Met 28 seizoenen en meer dan 600 afleveringen is het een van de langstlopende series ter wereld. En dan kan het nog weleens gebeuren dat er een foutje wordt gemaakt.

And Maggie Makes Three

Op het eerste gezicht lijkt er dan ook niets mis te zijn in de scène ‘And Maggie Makes Three’. In de aflevering uit 1995 vertelt Marge aan Homer dat ze in verwachting is van hun derde kind, Maggie. Alleen de schrijvers zagen iets over het hoofd.

In het huis, achter Marge, hangt een foto van, jawel: Maggie! Oeps. Dat klopt natuurlijk niet met de tijdlijn, maar de tekenaars hebben de standaard achtergrond nooit aangepast.

Droge tweet

Executive producer Mark Selling merkte deze week na 23 jaar de fout op, en stuurde er een droge tweet over. „Er hangt een foto van Maggie achter Marge, die Homer vertelt dat ze zwanger is van haar.”

Fans twitterden er vurig op los en suggereerden nog dat het om een foto van Lisa had kunnen gaan – en dat Maggie haar oude kleren kreeg. Maar de makers zeggen dat het gewoon een stomme fout is.

https://www.youtube.com/watch?v=XZMpLi-cg4M

Reageer op artikel:
Makers Simpsons merken grote blunder op – na 23 jaar
Sluiten