Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 10 sep 2018 / 14:29 uur

GTST-acteur Ferri Somogyi vader van dochtertje

Ferri Somogyi (45) is vader geworden. Noëlle van Stek, zijn 18 jaar jongere echtgenote, beviel afgelopen zondag van hun dochtertje. Het meisje heeft de naam Véda gekregen. Dit maakte de soapster op zijn social media bekend. „Ons meisje is geboren” aldus de acteur.

Somogyi maakte de komst van zijn dochter in februari bekend. Hij en zijn Noëlle waren toen ruim een jaar samen. De twee stapten afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Noëlle runt een bemiddelingsbedrijf voor gezinnen die een nanny zoeken.

View this post on Instagram

Ons meisje is geboren! Welkom lieve Véda Somogyi💕 09.09.18

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
GTST-acteur Ferri Somogyi vader van dochtertje
Sluiten