Metro
Metro Entertainment 5 sep 2018 / 20:09 uur

Eerste vier afvallers Expeditie Robinson ontmaskerd

Ieder jaar is het voor de kandidaten van het televisieprogramma Expeditie Robinson weer een hele klus om stiekem een paar weken op een onbewoond eiland te vertoeven, zonder dat iemand dat doorheeft. Dit gaat niet lang niet altijd goed, zo ook dit jaar niet.

Snel terug

De sterren laten ieder jaar een ander hun social media-accounts bijhouden. Zo lijkt het alsof ze net als anders gewoon aan het werk zijn in eigen land. Toch is het Jaap van Zessen, social media-analist van het AD voor de vijfde keer op rij gelukt om de eerst afvallers op te sporen.

Van Zessen wist desondanks uit de social media-accounts van een aantal deelnemers op te maken dat zij al vrij snel weer terug waren op Nederlandse bodem. Zo was bijvoorbeeld een van de deelnemers al weer te zien op het podium, terwijl de opnames nog in volle gang waren.

Filmpje

Op het lekken van informatie door de deelnemers staat een geldboete van 100.000 euro.

In een filmpje vertelt van Zessen hoe hij te werk ging. Wil je liever met eigen ogen zien wie er als eerste afvallen, klik dan vooral niet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste vier afvallers Expeditie Robinson ontmaskerd
Sluiten