Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 10 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

André Hazes gaat duet zingen met hologram vader

André Hazes junior gaat binnenkort een duet zingen met niemand minder dan zijn overleden vader. Tijdens de nieuwe editie van de concertreeks Holland Zingt Hazes zal hij samen zingen met een hologram van zijn vader.

Omarmen

Volgens de organisatoren van het concert is de ontwikkeling van het hologram inmiddels zo ver gevorderd dat André zijn vader wellicht zelfs kan omarmen.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval overleed. „Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde”, aldus Hazes junior. „Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf.”

Zevende editie

De zevende editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats op 22 en 23 maart 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé treden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.