Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Liam uit One Direction date met 19-jarige fan

Daten met een fan? De meeste artiesten peinzen er niet over, maar dat geldt niet voor de 24-jarige Liam Payne, die vroeger in One Direction zat. De zanger date sinds kort namelijk met de 19-jarige Maya Henry en die blijkt groot fan te zijn geweest van One Direction.

Payne had hiervoor een relatie met zangeres Cheryl Cole (35). Samen met haar kreeg hij een zoontje, Bear, maar een klein maandje geleden maakten de twee bekend dat ze uit elkaar zijn.

Het blijkt Payne vrij weinig te deren, want die is dus alweer druk aan het daten met Instagram-model Maya Henry. Henry is de dochter van een Amerikaanse advocaat, maar ze heeft zelf ook al behoorlijk wat centjes verdiend. De Instagram-ster wist met haar modellenwerk en samenwerkingen al 5,1 miljoen dollar te vangen.

https://www.instagram.com/p/BmG-n45gxBp/

Voor het geld hoeft ze het dus niet te doen bij Payne, maar er is dikke kans dat Henry al langer een oogje op de zanger had. Ze was vroeger namelijk groot fan van One Direction en ontmoette de zanger al in 2015, tijdens een meet & greet met de volledige band.

Een paar weken terug zijn de twee elkaar weer tegen het lijf gelopen tijdens een feest van Dolce & Gabbana en toen sloeg de vonk over.

Payne en Henry zijn al samen gespot op een jacht in Cannes en hebben er naar het schijnt al een weekendje Londen op zitten samen. Zo zie je maar: sommige dromen komen echt uit…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.