Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 12 jul 2018 / 11:29 uur

Monica Geuze verwelkomt dochtertje Zara-Lizzy!

Hoera! Een van Nederlands bekende YouTubers Monica Geuze en haar vriend voetballer Lars Veldwijk zijn ouders geworden van een dochtertje met de naam Zara-Lizzy. De kersverse ouders hebben een foto geplaatst op Instagram.

,,Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk!," schrijft de 23-jarige Monica bij een foto waarbij ze met haar dochtertje op de borst in een ziekenhuisbed ligt. Haar 26-jarige vriend Lars zit aan de rand van het bed en kijkt vol trots naar zijn eerste dochter.

Het lijkt er op dat het meisje vandaag is geboren want bij de foto staat de datum 12-07-2018. Het is het eerste kindje van Lars en Monica samen. De voetballer heeft echter al een een zoontje uit een eerdere relatie genaamd Mason..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Monica Geuze verwelkomt dochtertje Zara-Lizzy!
Sluiten