Dave van Aken
Dave van Aken Entertainment 23 jul 2018 / 10:11 uur

Anna Nooshin is na 13 jaar weer vrijgezel

Treurig liefdesnieuws voor Anna Nooshin. De presentatrice heeft na 13 jaar een punt gezet achter haar relatie met Danny Roumimper.

Instagram

De 31-jarige fashion blogger heeft het beëindigen van de relatie bekend gemaakt op Instagram. Ze schrijft dat ze samen zijn opgegroeid en dat ze haar oude liefde alles op de wereld gunt. Volgens de presentatrice van Holland’s Next Top Model is er geen sprake van sensatie.

View this post on Instagram

Lieve allemaal, via deze weg willen Danny en ik jullie laten weten dat we, na 13 hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons. Hoe verdrietig het ook is, het gaat goed met ons beiden. We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot. Ik gun hem alles op de wereld. Ik weet dat jullie hierin onze privacy verder zullen respecteren. Liefs ❤️

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Ook ex-vriend Roumimper heeft de foto gedeeld op Instagram. Hij schrijft dat Nooshin een speciaal plekje in zijn hart heeft. En dat hij dankbaar is voor alle mooie momenten.

View this post on Instagram

Jouw liefde was een geschenk en ik ben je dankbaar voor alle mooie momenten in mijn leven. Ik heb mega veel respect voor jou en ik gun je de wereld. Je hebt een speciaal plekje in mijn hart maar voor nu scheiden hier onze wegen.

A post shared by Danny Roumimper (@dannyroumimper) on

Naast presenteren en schrijven over fashion schuift Nooshin ook regelmatig aan bij RTL Boulevard. In 2016 deed ze mee aan Expeditie Robinson.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anna Nooshin is na 13 jaar weer vrijgezel
Sluiten