Metro
Metro Entertainment 30 jun 2018 / 15:37 uur

Ook Gerard Joling werkt aan een biografie

Boos dat hij was was toen de biografie van Gordon verscheen, maar nu is toch ook echt Gerard Joling in de pen geklommen om een biografie op de markt te brengen. Volgens de zanger komt er "zeker" een boek als reactie op de veelbesproken biografie van Goor. Dat zei Geer vrijdag in de Frank en Vrijdagshow op 538.

Grote sterren

"Er wordt aan gewerkt", vertelde Joling. "Ik denk dat de mijne iets positiever wordt. Ik kan nog niet zeggen wanneer het komt, maar het gaat er zeker komen." Hij vertelde dat hij in het boek ook zijn ontmoetingen met grote internationale sterren vast wil leggen. Op de vraag of ook Gordon voorbijkomt in zijn biografie antwoordde Gerard: "Het gaat in eerste instantie om de echte grote sterren". Autsj…

Haat-liefdeverhouding

Hoewel Gerard woedend was op Gordon, vormen de twee toch een duo in The Voice Senior. "Diep in mijn hart wilde ik dat niet", onthulde Geer. "En ik hoef het ook niet voor het geld te doen, ik heb genoeg verdiend om me daar niet druk om te hoeven maken. Maar ik vond het zo ongelofelijk leuk om dit met oude mensen te doen, dat ik dacht: ik laat dit niet uit m’n poten glijden."

Volgens Gerard hebben hij en Gordon niet meer gesproken over Gordons biografie. "Toen we elkaar na een half jaar weer zagen zei hij meteen ‘Ik voel een enorme koude poolwind, jij bent zeker binnen?’, toen was het ijs eigenlijk al gebroken want ik moest daar zo om lachen. We hebben niets uitgesproken over het boek, dat wil ik ook niet. We zijn professioneel genoeg, we gaan bij The Voice zitten en zorgen dat mensen een leuke avond hebben. Dat gaat tot nu toe ook nog redelijk goed."

Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook Gerard Joling werkt aan een biografie
Sluiten