Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 13 jun 2018

Nieuw in de bioscoop: de trailers van week 24

Deze week een biosje pakken? Dan heb je keuze genoeg, want onderstaande films draaien vanaf donderdag in de bioscopen.

Utøya

Op 22 juli 2011 laat een zwaarbewapende rechtsextremist een bom afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. Geschokt door het nieuws uit de hoofdstad zijn de jongeren in contact met hun familie thuis om ze gerust te stellen dat ze ver van het incident vandaan en veilig zijn. Tot er opeens schoten te horen zijn. In één take volgen we de 18-jarige Kaja die haar zusje zoekt, terwijl ze de 72 minuten durende aanslag probeert te overleven.

Hereditary

Een horrorfilm over een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Het overlijden van de weinig geliefde oma werpt een schaduw op het gezin Graham. Vooral kleindochter Charlie lijdt eronder wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt.

Charlie & Hannah gaan uit

Tijdens een door drank overgoten vrijdagnacht nemen Charlie en Hannah een magisch snoepje en alles om hen heen verandert. Al slenterend door Antwerpen belanden ze in de meest bizarre situaties. Het ene moment zitten ze nog in een Antwerpse kroeg, het volgende lopen ze over een sneeuwvlakte.

The Bachelors

Na de dood van zijn vrouw, verhuizen Bill en zijn 17-jarige zoon naar de grote stad. Met vallen en opstaan proberen ze hun ontwortelde leven weer op de rails te krijgen. Maar ondanks alle pijn loert er voor allebei een nieuwe liefde om de hoek. Ontroerende, maar vaak ook grappige film over verlies en verwerking, liefde en verzoening.

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

De levenslustige John belandt na een iets te wilde feestnacht voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn dromen en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons.

Love, Simon

De 17-jarige Simon moet nog vertellen dat hij homo is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties zet zijn leven totaal op zijn kop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nieuw in de bioscoop: de trailers van week 24
Sluiten