Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 25 jun 2018 / 14:40 uur

Je kunt je weer opgeven voor Married At First Sight

Droom je al jaren van een bruiloft maar heb je de ware nog maar niet gevonden? Geloof je in liefde op het eerste gezicht en durf je je liefdeslot in handen te leggen van een groep wetenschappers? Dan kun je je vanaf nu weer opgeven voor het tv-programma Married At First Sight.

Nieuwe opnames

Peter van der Vorst heeft alweer drie seizoenen van het populaire programma erop zitten. En nu is hij dus druk op zoek naar nieuwe deelnemers voor een nieuw seizoen! "Vorst Media zoekt voor verschillende programma’s kandidaten en deelnemers", deelt de RTL Boulevard-presentator op zijn Instagram. Klaar met dating-apps, foute koppelacties van vrienden en kom je tijdens uitgaan of in de supermarkt ook maar geen leuke man/vrouw tegen? Misschien is een deelname aan Married At First Sight dan wel iets voor jou.

https://www.instagram.com/p/BkcrdwahOrQ/

In het programma worden een groep mensen door onderzoekers getest en worden er vervolgens uit de groep vier koppels gemaakt die in de verdere afleveringen centraal staan. De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Na de bruiloft gaat elk koppel op huwelijksreis. Aanmelden kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je kunt je weer opgeven voor Married At First Sight
Sluiten