Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 18 jun 2018 / 06:59 uur

Giel Beelen door het stof om tweet over Pinkpop

Een tweet van Giel Beelen over Pinkpop heeft tot veel kritiek geleid. De dj van Veronica reageerde op de aanrijding na afloop van het festival waarbij een dode en drie zwaargewonden zijn gevallen.

Topweekend

"Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad", aldus Giel Beelen maandagochtend op twitter. De dj kreeg vervolgens flink wat commentaar en hij verwijderde niet veel later het berichtje weer.

Sterkte

Rond half negen plaatste Beelen een nieuw bericht. "Even ter verduidelijking: toen ik dit vanmorgen postte was nog niet bekendgemaakt dat er een dode is gevallen", stelt hij. "Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen."

In de vroege ochtend reed een wit busje bij het campingterrein van Pinkpop op een aantal voetgangers in. Een persoon overleed, drie mensen raakten zwaargewond. De politie is op zoek naar het busje en de bestuurder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Giel Beelen door het stof om tweet over Pinkpop
Sluiten