Pierre Oitmann
Pierre Oitmann Entertainment 20 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé en Jay-Z overspoelen de Arena met liefde

Het is maar goed dat het dak van de Johan Cruijff Arena stevig bevestigd is, anders had hiphopkoppel Beyoncé en Jay-Z het er dinsdag gegarandeerd van afgeblazen. Mr. en Mrs. Carter lieten tijdens hun concert zien dat liefde alles overwint.

Gelukkig stel

Afzonderlijk van elkaar hebben Beyoncé en Jay-Z al genoeg klassiekers voor een avondvullend programma, maar nu ze tijdens de OTR-II Tour samen het podium delen, brengt dat een stortvloed aan hits teweeg. Van de eerdere huwelijksperikelen van het meest succesvolle muzikale echtpaar ooit lijkt geen sprake meer.

Tijdens het introfilmpje van het concert zien we mooie beelden van de twee – romantisch op het strand, dansend in de club, seksend op bed, spiritueel in de kerk – en ook in de tweeënhalf uur die erop volgen, ogen Beyoncé en Jay-Z als een gelukkig stel.

Eenvoud

De opkomst van de geliefden is krachtig in zijn eenvoud: de in een hagelwit pak gestoken Jay-Z houdt de hand van zijn vrouw stevig vast, terwijl hij streng de zaal in kijkt. Het gezicht van Beyoncé is verborgen achter een enorme hoed met panterprint.

De twee wisselen hun liedjes af, maar wijken slechts af en toe van elkaars zijden. De Arena komt al vroeg in beweging met de gezamenlijke hits ’03 Bonnie & Clyde en Drunk In Love, alsmede met Jay-Z’s solonummers Clique en Dirt Off Your Shoulder.

Beyoncé

Hoe gelukkig de twee er ook uitzien wanneer ze elkaar lieflijke en sensuele blikken toewerpen, het is vooral Beyoncé die de show steelt. Haar sexy dansmoves in Run The World (Girls), ***Flawless, Naughty Girl en Baby Boy zijn al even imponerend als haar veerkrachtige stemgeluid. Dat terwijl haar echtgenoot juist uitblinkt wanneer hij in zijn eentje op het podium staat, bij rapclassics als 99 Problems en N*ggas In Paris.

De viering van hun liefde is een feest voor alle aanwezigen, ook al is de romantiek behoorlijk aangedikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beyoncé en Jay-Z overspoelen de Arena met liefde
Sluiten