Metro
Metro Entertainment 25 jun 2018 / 07:15 uur

Adele heeft een splinternieuw album op de planning

Fantastisch nieuws voor fans van Adele: de wereldberoemde zangeres sluit zich deze zomer op om met volle energie aan een nieuw album te werken. Waarschijnlijk kan de liefhebber rond volgend jaar kerst weer gaan genieten van splinternieuwe nummers, meldt The Sun.

Er even tussenuit

Adele heeft meermaals een Grammy gewonnen, maar had na haar laatste wereldtournee in 2016 aangegeven er ‘even tussenuit te gaan’. Ze is getrouwd én heeft een 5-jarige zoon, waar ze naar eigen zeggen haar volle aandacht aan wilde geven.

Klaar om te schrijven

Het is het eerste album dat weer uitkomst sinds 2015. Ze zal zelf weer in de pen gaan klimmen voor haar nummers. Een insider stelt dat Adele ‘er helemaal klaar voor zou zijn’. Ze zou inmiddels weer terug zijn in Engeland, waar ze wil schrijven. Meerdere studiomuzikanten zouden haar daarnaast benaderd hebben om samen te werken en er zou zelfs al wat op papier staan. Spannend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adele heeft een splinternieuw album op de planning
Sluiten