Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 26 mei 2018 / 15:09 uur

Warmteprotocol in arena tijdens optreden Toppers

Vanwege het warme weer is er zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam tijdens het optreden van de Toppers een warmteprotocol van kracht.

Zo wordt er extra geventileerd en blijven de buitendeuren open. Ook mogen de bezoekers bij uitzondering een plastic flesje water meenemen. Het uitschuifbare dak van het stadion blijft wel dicht, omdat daar allerlei apparatuur en lampen aan hangen.

Roze

Net als vrijdag worden zaterdagavond weer vele duizenden in het roze geklede mensen verwacht. Sommigen verzamelen zich al in de middag voor het stadion. De directie raadt de bezoekers aan om zoveel mogelijk uit de zon te blijven, zich niet te warm te kleden en toch vooral voldoende te drinken, aldus de woordvoerster.

Ook de organisatie van Dauwpop bij Hellendoorn is voorbereid op de hitte. Volgens een woordvoerder was het aan het begin van de middag ,,al lekker druk” en zijn er extra waterpunten. Ook bieden de bomen beschutting en is er zonnebrandcrème verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Warmteprotocol in arena tijdens optreden Toppers
Sluiten