Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 4 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Toch BN’ers in nieuw seizoen Temptation Island

Temptation Island-kijkers zagen donderdag de laatste aflevering van het, op zijn zachtst gezegd, spraakmakende seizoen.

Tijdens een live-uitzending werd getoond en besproken hoe het er nu voor staat met de relaties van de kandidaten. Maar er was meer nieuws: een VIP-editie van het programma is bevestigd en deze editie is al heel snel te zien: namelijk vanaf 7 juni op Videoland.

In de uitzending van donderdag was ook nieuwe presentator Kaj Gorgels aanwezig. Samen met Yolanthe Sneijder-Cabau staat hij in het volgende seizoen aan het roer van Temptation. Een seizoen met Bekende Nederlanders dus.

VIPS

Wie die BN’ers zijn, daar is reality-tv kijkend Nederland – net als bij Adam Zkt. Eva VIPS destijds het geval was – natuurlijk razend benieuwd naar. In een kleine preview van het nieuwe seizoen zien we hoe de eerste BN’ers hun boerderij (!) verlaten.

Op social media wordt al volop gegokt wie de twee zijn. Domien Verschuuren dacht dat het gaat om voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom en zijn vriendin Marieke. De 3fm-dj belde vrijdagochtend, half acht, met Tom om hem te feliciteren met zijn deelname. Hij ontkende dit, maar heel geloofwaardig kwam het niet over…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.