Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 10 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Sons of Anarchy-fans opgelet: Mayans MC komt eraan!

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste aflevering van de Amerikaanse televisieserie Sons of Anarchy uitkwam. Op 9 december 2014 kregen fans de laatste portie stoere mannen op motoren te zien. Maar nu is er goed nieuws, want de teaser van de Sons of Anarchy-spinoff Mayans MC ziet er behoorlijk goed uit.

Alhoewel de criminele loopbaan van Jax Teller erop zit, pakken de Mayans de draad gewoon weer op. De serie Mayans MC gaat – niet geheel onverwacht – over de Mayans, de rivalen/ bondgenoten van de motorbende Sons of Anarchy. Volgens Superguide speelt deze serie zich een paar jaar na de gebeurtenissen in Sons of Anarchy af.

De jonge Ezekiel ‘EZ’ Reyes (JD Pardo) is een aspirant-lid van de Mayans motorbende. Alhoewel zijn ouders hem graag als een normale jongen hadden gezien, verpesten Mexicaanse drugskartels dit ideaalplaatje. ‘EZ’ doet er alles aan om in aanzien te stijgen binnen de motorclub, zodat hij uiteindelijk wraak kan nemen op het drugskartel.

Alhoewel de korte teaser nog niet zoveel duidelijk maakt over het verhaal van de serie, zien de beelden er wel heel goed uit. Naar verwachting kunnen Amerikanen aan het eind van de zomer naar de nieuwe serie kijken. Wanneer de Nederlandse fans hun ogen de kost kunnen geven, is nog niet bekend… maar aangezien Sons of Anarchy ook in ons land razend populair was, zal het niet veel later zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.