Metro
Metro Entertainment 7 mei 2018 / 09:45 uur

Angela Groothuizen is vierde coach The Voice Senior

Na Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B is nu een vierde jurylid bekend gemaakt voor de seniorenversie van The Voice: Angela Groothuizen zal als coach plaatsnemen in de rode stoel. Ze bevestigde in de uitzending van Giel Beelen op Radio Veronica.

Weer een bekend gezicht

Angela is het vierde bekende gezicht dat zal participeren in de show: alle andere coaches schoven ook al eerder aan bij het programma. Giel probeerde al het een en ander bij Groothuizen los te maken door te vragen naar The Voice. Hij vroeg: Had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden? Je bent een van de beste juryleden van Nederland: altijd positief, maar wel kritisch.”

The Voice Senior

Groothuizen antwoordde in eerste instantie nog cryptisch op alle geïnteresseerde vragen, ook die van Giel. Uiteindelijk gaf ze toch toe dat ook zij weer aan de slag gaat als coach. In oktober werd bekend gemaakt dat er na ‘The Voice Kids’ nu ook een ‘The Voice Senior’ komt, waarbij alleen deelnemers van 65 jaar en ouder mee mogen doen. Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Gordon een rol in het programma gaat krijgen: nu de vier coaches al bekend zijn, is er dus wellicht een presentatierol voor hem weggelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Angela Groothuizen is vierde coach The Voice Senior
Sluiten