Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 25 apr 2018 / 07:50 uur

Kim Kardashian poedelnaakt ter promotie parfum

Van Kim Kardashian West zijn we al heel wat gewend, de realityster is niet vies van een beetje naakt. Voor de promotie van haar nieuwe parfumlijn KKW Body gaat ze nog net een stapje verder. Op Instagram plaatste ze een aantal pikante nieuwe plaatjes. En er blijft weinig aan de verbeelding over.

Tepels en vagina weggeblurd

Kim doet niet moeilijk over een beetje bloot en het is ook niet zo gek dat ze haar eigen lichaam gebruikte voor haar nieuwe parfumlijn. Op haar persoonlijke Instagram postte de 37-jarige realityster een foto van haar complete bovenlichaam bedekt met een soort klei. ,,We hebben een mal gemaakt van mijn lichaam en gebruiken deze voor het parfum flesje," schrijft ze erbij.

Op de officiële pagina van haar KKW Fragrance-pagina twee foto’s die samen één vormen. Alleen haar tepels en vagina zijn lichtjes weg geblurd. Op een andere foto houdt Kim haar arm voor haar borsten en tilt ze haar been iets op om te voorkomen dat alles zichtbaar is.

Verschillende reacties

Sommige mensen vinden haar foto’s prachtig, terwijl andere het net te ver vinden gaan omdat Kim ook moeder is van drie kinderen.

Haar nieuwe parfum KKW Body komt 30 april uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kim Kardashian poedelnaakt ter promotie parfum
Sluiten