Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 22 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Esmee Smit vijfde lid van de Toppers

Altijd al lid willen zijn van de Toppers? Helaas was Esmée Smit uit Assen je voor. De winnares van de talentenjacht Topper Gezocht mag zichzelf gelukkig prijzen, ze staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium in de Johan Cruijff ArenA. Smit mag samen met hen een medley zingen ten overstaan van 65.000 mensen.

Posted by Esmée Smit on Saturday, April 21, 2018

„Ik heb de tranen nog steeds in mijn ogen staan”, zegt Esmée in een reactie op Facebook. „Ik wil heel graag proosten. Ik mag het eindelijk hardop zeggen: ik ben de vijfde Topper”, zegt ze. Ze bedankt de kijkers en haar nieuwe collega’s René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit voor hun onvoorwaardelijke steun. „Ik ga knallen, dat beloof ik. Ik vind het zo vet, ik ga echt verder de muziek in. Ik zie jullie in de ArenA!”

Esmee maakte al tijdens haar auditie indruk op de Toppers-jury toen ze I’m So Excited zong, terwijl ze verkleed was als circusdirecteur.

De finale van Topper Gezocht op SBS6 staat met 383.000 kijkers op de veertiende plaats van de kijkcijfer top 25, de lijst met best bekeken televisieprogramma’s van de zaterdagavond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.