Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Bevestigd: André Hazes en Monique zijn uit elkaar

De geruchtenmolen draaide de afgelopen dagen al overuren, maar de kogel is nu helaas dan toch echt door de kerk: André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique Westenberg hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze waren bijna vier jaar samen en kregen in 2016 nog een zoon, die ook onder de roepnaam André door het leven gaat.

Verdwaald

De 24-jarige Hazes verklaart zondagavond in Shownieuws dat hij en Monique „niet lekker gaan”. Ze zouden te veel hebben meegemaakt in korte tijd waardoor hij „misschien ook een beetje verdwaald is geraakt in deze wereld".

https://www.instagram.com/p/BiLQFI4Fa7f/

André hecht veel waarde aan zijn werkleven, waar Monique Westenberg de breuk dan ook mee in verband brengt. Door zijn drukke schema heeft hij nauwelijks tijd voor zichzelf, „laat staan voor zijn gezin". Hazes woont nu ergens anders: volgens Story met zijn beste vriend en neef in een peperduur huis in Vecht.

Vakantie

Met slaande ruzie zullen de twee niet uit elkaar zijn gegaan: op Instagram is te lezen dat ze nog op vakantie gaan naar Mexico met het gezin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.