D. van Aken
D. van Aken Entertainment 9 mrt 2018 / 14:28 uur

Tomorrowland komt met wintereditie op Alpe d’Huez

Tomorrowland organiseert volgend jaar voor het eerst een wintereditie van het dancefestival in de Franse Alpen. In maart 2019 wordt Alpe d’Huez omgetoverd tot Tomorrowland Winter. Dat heeft de organisatie vrijdag bekend gemaakt.

Pistes

Ruim 30.000 danceliefhebbers kunnen van 13 tot en met 15 maart 2019 uit hun dak gaan op grote hoogte. Het is de bedoeling dat het festival een jaarlijkse traditie wordt.

Het stadje Alpe d’Huez, dat het hart van het festival zal vormen, bevindt zich op bijna 2000 meter hoogte. Vrijwel alle podia zullen vanaf deze plek te voet bereikt kunnen worden. Er is onder meer een speciaal voor deze editie ontwikkelde mainstage buiten aan de voet van de pistes. Daarnaast zijn er ook binnenpodia. Op de pistes zelf zijn ook een paar outdoor- en indoorpodia.

Voorverkoop

Het thema van het festival wordt The Hymn of the Frozen Lotus. De verkoop voor deze bijzondere jubileumeditie gaat begin september van start. Er zijn pakketten voor 4 dagen (vanaf 685 euro) en voor 7 dagen (vanaf 825 beschikbaar). De voorverkoop voor 7 dagen start op 8 september, die voor 4 dagen op 15 september.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tomorrowland komt met wintereditie op Alpe d’Huez
Sluiten