Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 28 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

‘Criminele hunk’ Jeremy Meeks krijgt een kind

Misschien ken je ‘m nog wel: de hete crimineel Jeremy Meeks. In 2014 ging zijn mugshot de hele wereld over. Het legde hem geen windeieren, want de ‘sexy misdadiger’ kreeg prompt een contract bij een modellenbureau aangeboden.

Nu zou er meer goed nieuws zijn voor Meeks: volgens bronnen krijgt hij een kind met zijn vriendin Chloe Green. Zij is de dochter van Arcadia Group-topman Philip Green, het bedrijf dat onder andere modeketen Topshop in handen heeft.

https://www.facebook.com/jmeeksofficial/photos/a.1448889975198521.1073741829.772705409483651/1642516125835904/?type=3&permPage=1

Het is de vraag of het stel, dat sinds deze zomer samen is, echt in verwachting is: geen van beiden heeft de geruchten van onder andere US Weekly bevestigd of ontkend.

Tegen dat medium zouden bronnen verder hebben verkondigd dat Chloe’s ouders de voormalige bajesklant inmiddels hebben omarmd, omdat hun levens nu verbonden zouden zijn.

Jeremy en Chloe. Foto: Instagram @jmeeksofficial

Woede op social media

Op de Facebookpagina van Jeremy Meeks, waar hij zo nu en dan foto’s post van zijn modellen- en acteerwerk, kwam de relatie van de twee Meeks op nogal wat kritiek te staan. Meeks zou namelijk nog steeds getrouwd zijn met zijn vrouw Melissa, met wie hij al een zoon heeft.

‘Dreamy McMugshot’, zoals Meeks werd genoemd, werd in juni 2014 wereldberoemd. Hij werd opgepakt wegens wapenbezit en betrokkenheid bij bende-activiteiten, maar zijn mugshot trok meer aandacht.

Na zijn straf van twee jaar cel uitgezeten te hebben, kreeg Meeks een modellencontract aangeboden. “Ik ben nu op een punt beland dat ik er moet zijn voor mijn familie. Ik heb spijt van mijn daden en zal mijn leven drastisch veranderen”, zei Meeks vanuit de gevangenis in de Amerikaanse staat Nevada tegen ABC News. “Ik had nooit verwacht dat ik beroemd zou worden door mijn uiterlijk. Ik ben erg dankbaar en voel me gezegend.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.