Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 8 feb 2018
Leestijd: 4 minuten

Merijn reageert, cel voor een deelnemer en géén gay

Meerdere nieuwtjes vanuit het altijd classy tv-programma Temptation Island. Zowel oude deelnemers als koppels en verleiders uit het nieuwe seizoen staan (weer) in de spotlights, met roddels over een eventuele homoseksueel in het programma, een breuk en een nieuwtje over een kandidaat die dit jaar ‘vieze dingen mag doen in de cel’, in plaats van met iemands meisje.

400 CC in de handen van een ander

Allereerst was het natuurlijk het nieuws dat Pommeline en Merijn, die vorig jaar in Temptation Island zaten, uit elkaar zijn gegaan. De reden bleef vaag, maar de geruchten gaan dat Pommeline haar ‘400 CC aan humor’ voor een keertje in de handen van huidige verleider Fabrizio had gelegd. Dat zou de verleidster gezegd hebben in een video van Diana Gabriels, die in Nederland vanwege schending geblokkeerd is (zucht).

In het filmpje zou Pommeline in tranen verteld hebben dat ze Merijn heeft bedrogen met Fabrizio. De vonk zou zijn overgeslagen in de tattooshop van Fabrizio, waar Pommeline nu werkt. De beelden zijn echter verdwenen, naar het schijnt ook uit de video die in het buitenland wél te zien zijn. Pommeline ontkent in ieder geval dat ze een relatie heeft met Fabrizio en meldt verder dat zij geen commentaar heeft. ,,Ik hou nog steeds van Merijn en heb geen relatie met Fabrizio.”

https://www.youtube.com/watch?v=ltKJQzblcDw

Reactie Merijn

Eerder reageerde Lisa (de ex van Merijn) al op de breuk tussen de twee. ,,Ik heb echt veel last gehad van de bijnaam Sneaky Lisa die ik had gekregen door het programma. Pommeline en Merijn genoten daar echt van. Maar nu lach ik terug. Ik geloof heilig in karma: what goes around, comes back around”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Ook Merijn heeft nu gereageerd op alle ophef. In een filmpje, eveneens van RTL Boulevard, vertelt hij niet veel meer over de breuk dan al bekend is gemaakt. ,,Ja de weg naar huis kwijt…”, zegt hij doelend op het bericht op Instagram van de twee ex-geliefden, ,,Ik denk dat dat wel duidelijk is. Dat is iets wat bij haar ligt en niet bij mij. Dat moet zij voor zichzelf gaan uitzoeken.”

‘Niet bemoeien’

Over de reactie van zijn ex Lisa kan hij kort zijn: ,,Als zij dit had, dan zou ik daar nooit zo’n reactie op geven of zou ik mij daar helemaal niet bemoeien. Dat is geweest en ga gewoon verder met je eigen ding. Focus je daar op en ga je niet bezighouden met deze situatie.”

De oud-deelnemer geeft verder één advies aan koppels die overwegen mee te doen aan het programma: ,,Doe er nooit aan mee. Het is een hele zware periode, zowel in het programma als buiten het programma. Je krijgt heel veel over je heen en iedereen heeft wat te zeggen over je.”

Gino gay? Oh nay…

Iemand die zich daar weinig van aantrekt is verleider Gino, die dit jaar wél meedoet aan het programma. Al vanaf de eerste beelden van hem in Temptation Island draait de geruchtenmolen dat Gino homoseksueel zou zijn en RTL Boulevard leek deze berichten te bevestigen. Dat hij gay zou zijn is volgens Gino ,,De grootste bullshit ooit” en daar is hij heel duidelijk over via enkele Instagram Story-posts.

Gino gay? Niets van waar, zegt hij zelf. / RTL

Even later was het bericht van RTL Boulevard verdwenen en vooral Gino zelf leek daarmee erg in zijn nopjes. “When they try to fuck with you but they forget you work for the same employer #rtlboulevard #delete #bullshit”, schrijft hij in volgende post via Instagram Stories.

Alex in de bak

En dan nog kort nieuws over verleider Alex, die kortgeleden nog met een brede tandpasta-smile op televisie verkondigde hoe leuk Temptation Island wel niet was geweest

Maar ondertussen in afwachting was van een rechtszaak.

Hij zou namelijk iemand mishandeld hebben en is hier woensdag inderdaad voor veroordeeld. Alex kreeg begin maart 2017 dikke ruzie tijdens een avondje stappen met onder andere Danyla, Ken en Lise die ook meededen aan zijn seizoen van Temptation Island.

Alex uit het vorige seizoen van Temptation Island. / RTL

Alex had honger, maar de shoarmatent waar ze naar op zoek waren was al gesloten. Hij werd boos toen een stapmaatje (geen Tempation-deelnemer) hem verbood achter het stuur te kruipen en schopte hem twee gebroken ribben. Resultaat: door het Belgische OM veroordeeld tot drie maanden celstraf. Ai.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.