Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 10 feb 2018 / 16:00 uur

Justin Timberlake verrast ‘Superbowl-selfie-Ryan’

Weet je nog? Zondag 4 februari trad Justin Timberlake op tijdens de Superbowl. Het lukte de 13-jarige Ryan McKenna om een selfie te maken met Justin Timberlake. Afgelopen week was hij het gesprek van de dag. Maar het wordt nog leuker, want Ryan is opnieuw door Justin Timberlake verrast.

Superbowl selfie met superster

Het was een bijzondere week voor Ryan. De tiener werd eerst door zijn vader verrast met een kaartje voor de American Football-wedstrijd. Justin Timberlake gaf na 14 jaar weer een optreden en liep tijdens de show door het publiek en riep mensen op tot een Superbowl-selfie. Ryan greep zijn kans en maakte een selfie met de superster!

Overdonderd

Toch leek hij niet echt onder de indruk, want nadat de foto is gemaakt, laat hij zijn telefoon niet meer los! Zijn selfie ging de wereld over Ryan en het internet ging los. De jongen vertelde later dat hij vooral overdonderd was, maar dat hij een geweldige avond heeft gehad.

https://twitter.com/xmasape/status/960326440431636480

Tweede selfie maken?

Zijn populariteit bleef zeker niet onopgemerkt, want Ryan belandde zelfs in de stoel bij de populaire talkshowhost Ellen Degeneres. De tiener die wel iets weg heeft van de jonge Justin Timberlake wordt opnieuw verrast, als Justin ineens aan de telefoon hangt met een boodschap voor Ryan. De tiener krijgt tranen in zijn ogen van geluk en kan eerst niet anders uitbrengen dan,,O my god, o my god." Maar het blijft nog even doorgaan, want Justin laat weten dat hij Ryan graag in het echt wil zien en dat hij hem binnenkort gaat bezoeken ,,om een tweede selfie te maken!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Justin Timberlake verrast ‘Superbowl-selfie-Ryan’
Sluiten