Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 12 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

De familie Pos krijgt eigen spin off-show

Heb jij ook zo genoten van de familie Pos tijdens het programma ‘Helemaal het Einde?’ In dat geval is er goed nieuws; Ilona, Stephan en de kinderen krijgen hun eigen reality show op RTL4! Nadat ze een wijnimperium bouwden in Chili was het tijd om op vakantie te gaan. De familie gaat een roadtrip door Zuid-Amerika maken en er gaat een cameraploeg mee om al deze magische momenten in beeld te brengen.

De Chileense wijn van de Posjes ©RTL/Talpa

Roadtrip

Stephan Pos laat aan RTL Boulevard weten al een poosje van plan te zijn een uitgebreide reis te willen maken. „Nu de jongens drie maanden vrij zijn, kan het eindelijk. We hebben onze vakantie gemeld bij de producent en RTL en die vonden het leuk genoeg om er een programma van te maken.” Ilona, de partner van Stephan is helemaal in haar nopjes met het blije nieuws. „De naam van onze trip heeft Steef bedacht: ‘Vamos Met De Familie Pos’. Ja, je kan het je niet indenken, maar wij zijn heel creatief, hahaha!”.

Wat er precies op het programma staat tijdens hun vakantie daar zijn de Posjes nog niet echt uit. Ilona rust liever uit aan het zwembad, terwijl Stephan het liefst met zoontjes Bjorn en Tygo spannende avonturen wil beleven. De roadtrip gaat in elk geval door meerdere Zuid-Amerikaanse landen. Naast Chili worden ook Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru bezocht.

Vamos Met De Familie Pos wordt vanaf woensdag 2 mei elke week uitgezonden op RTL4. Er worden in totaal zes afleveringen gemaakt van de kersverse realitysoap.

De familie Pos?

De familie Pos maakte zichzelf onsterfelijk tijdens hun optreden in ‘Helemaal het Einde?’ Op internet ging het wekelijks over de internationale avonturen van Stephan, Ilona, Bjorn, Tygo en de dieren.

https://twitter.com/MissxRomy/status/932698686999670786

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.