Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 24 jan 2018 / 09:23 uur

Dit is de Instagram van deelnemers Temptation Island

Nu Temptation Island steeds dichterbij komt, zijn wij stiekem al op jacht gegaan naar meer informatie over de verleiders, verleidsters en de koppels van dit seizoen. Gelukkig is er iets wat we redelijk makkelijk hebben kunnen vinden, namelijk de Instagramaccounts van de meeste deelnemers. En daar valt al heel wat spannende informatie uit af te lezen.

Koppels

De koppels van boven naar beneden, links naar rechts: Megan & Kevin, Vanessa & Jeremy, Mezdi & Danielle en Deborah & Tim

Deborah: Privé, maar als je toegevoegd bent zien we in ieder geval één ding niet en dat zijn foto’s met haar lover Tim

Vanessa: Ook privé, maar wij hebben een kijkje op haar Insta kunnen wagen en zagen in ieder geval nog romantische kiekjes met lover Jeremy. Zouden de twee Temptation overleefd hebben?

Van Daniëlle konden wij geen Instagramaccount vinden en die van Mezdi is ook nog privé (maar je kunt het proberen!). Hetzelfde geldt trouwens voor Kevin (geen Instagram) en Megan.

Verleidsters

De verleidsters van Temptation Island van links naar rechts: Laetitia, Yana, Yasmine, Billy, Maxime, Inge, (onder) Cherish en Zwanetta. / RTL

Laetitia: Laat op haar Instagramprofiel vooral zien dat ze best van een feestje houdt. En dat ze bloedjeknap is trouwens ook.

Zwanetta: Heeft een beschermd profiel, maar wie toegang heeft ziet een bloedmooie meid, die heel wat verschillende kapsels heeft gehad in de afgelopen jaren. Zo heeft ze voor haar bos met krullen een tijdje knalroze vlechtjes gehad. Bovendien is Zwanetta professioneel danseres en is te zien dat ze onder andere meedanste in de clip van VROOM van Famkelouise.

Yana: Ook Yana heeft een beschermd account, maar wie haar toevoegt ziet meteen één ding: ze is niet vies van een beetje plastische chirurgie op zijn tijd. Zo heeft ze een story waarin ze volgespoten wordt met fillers opgeslagen op haar profiel en verder staat haar pagina vol met kiekjes waarop haar boezem fier vooruitsteekt.

Cherish: Nog zo’n privé-account (zucht), maar eenmaal geaccepteerd krijg je een kijkje in het leven van een dame die vooral lekker veel sport en haar haartjes goed grijs weet te houden.

Billy: Billy houdt van spiegelselfies. En van leuke dingen doen met haar vriendinnen en sporten, zo is te zien op haar Instaprofiel. Maar dat laatste is niet zo gek, als je in een sportschool werkt…

Inge: Wederom een privé-account, maar hierop is te zien dat Inge eigenlijk vooral een doodnormaal meisje is. Ze gaat naar festivals, ziet er niet overdreven uitbundig uit en heeft ook best een paar leuke reisjes gemaakt. Misschien daarom juist wel één van de gevaarlijkste verleidsters uit Temptation.

Maxime: Oók privé, maar wie geaccepteerd is ziet vooral selfies. Niet schaarsgekleed, niet excentriek… eigenlijk gewoon doodnormaal. Ook wel eens verfrissend.

De Instagram van Yasmine hebben we niet kunnen vinden.

Verleiders

De verleiders van links naar rechts boven naar beneden: Matthew, Andrea, Gino, Tireily, Fabrizio,Tomas, Tijs en Joshua. / RTL

Fabrizio: Sportief, sixpack en heel veel tattoo’s. Dat is alles wat we hierover kwijt kunnen…

Tijs, Joshua, Andreas, Gino, Tomas, Tireily en Matthew hebben allemaal een privé-account waar we nog geen kijkje hebben kunnen nemen. Maar de pagina’s hebben we wél al gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de Instagram van deelnemers Temptation Island
Sluiten