Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 30 dec 2017 / 16:45 uur

Monique zocht contact met Rachel Hazes

Dat de ruzie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is bijgelegd, kwam niet vanuit André of Rachel zelf. Monique Noël, de vriendin van André, heeft ervoor gezorgd dat Rachel en haar zoon weer herenigd zijn.

“Monique heeft zonder dat ik het wist de stap genomen”, vertelt André Hazes aan RTL Boulevard. Zo kwam het dat Rachel weer met haar zoon dineerde tijdens kerst, in Sushi Samba in Amsterdam. André en Monique hadden al geruime tijd ruzie met Rachel en André’s zus Roxeanne, naar verluidt omdat Rachel en Roxeanne het niet eens zouden zijn met hun relatie.

Dapper

André noemt de actie van zijn vriendin ontzettend dapper en moedig. “Ik ben heel blij, want ik heb wel mijn moeder weer terug”, aldus André.

Of André en Roxeanne ook zijn herenigd, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Monique zocht contact met Rachel Hazes
Sluiten