Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 dec 2017 / 14:50 uur

Ex on the beach zoekt nieuwe deelnemers

Net zo beroemd worden als Sharon en Esmee Ipema uit Ex On The Beach: Double Dutch? Dat kan, want MTV is op zoek naar deelnemers voor een derde seizoen van de realityreeks.

In Ex on the beach gaan alleenstaande mannen en vrouwen op vakantie naar een droombestemming in de hoop dat met een van de medereizigers dat de vonk overspringt. Wat de deelnemers echter niet weten is dat hun exen ook aanwezig zullen zijn. Die hebben zo hun eigen bedoelingen, zoals wraak of de liefde herwinnen.

Voor het nieuwe seizoen, dat vanaf mei te zien is, zoekt MTV Nederlandse en Belgische singles die denken dat ze de befaamde Tablet of Terror kunnen handelen. Meer info vind je op de website van de producent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex on the beach zoekt nieuwe deelnemers
Sluiten