IngelisedeVries
IngelisedeVries Entertainment 10 nov 2017 / 15:57 uur

Nieuw album Taylor Swift al gelekt

Zat je met smart te wachten op het nieuwe album van Taylor Swift? Het complete album Reputation was gewoon al te beluisteren. Een dag voor de release zijn alle nummers al gelekt, meldt E! Online.

Helaas had je wel snel moeten zijn als je alvast alle nieuwe muziek van Swift had willen horen. Hoewel de platenmaatschappij, Swift zelf en haar team nog niet hebben gereageerd, zijn de meeste nummers alweer verdwenen. De nummers werden op verschillende sociale media gedeeld.

Woedend

De tracklist van het album werd eerder deze week al gelekt. Daar was Swift niet bepaald blij mee: ze liet uit woede het Twitteraccount van entertainmentblogger Perez Hilton blokkeren omdat hij een foto van de tracklist had gedeeld.

Gelukkig is er ook positief nieuws: Reputation heeft namelijk een eigen emoji. Iedereen die op Twitter de hashtag #Reputation gebruikt, krijgt een icoontje achter de hashtag. De emoji ziet eruit als een zwart blokje met de letters REP erin. Eerder gebeurde dit ook al bij het nieuwe album van Imagine Dragons, dat een eigen emoji kreeg.

Vier nummers

Alvast genieten van Swifts nieuwe muziek? Er zijn inmiddels er vier nummers te horen via het officiële YouTube-account van de zangeres.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw album Taylor Swift al gelekt
Sluiten