Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 10 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Guns N’ Roses rocken in 2018 weer in Goffertpark

Pak je Guns N’ Roses-shirt maar weer uit de kast: Slash, Axl Rose en band komen in 2018 gewoon nog een keertje naar Nijmegen. Op 18 juli staat de iconische rockband wederom gitaargeweld te vertolken, maakt concertorganisator Mojo vrijdag bekend.

Het concert is onderdeel van de al twee jaar lopende Not in This Lifetime Tour, waarvoor de band van Axl Rose en Slash het Goffertpark afgelopen zomer ook al aandeed. De kaartverkoop begint aanstaande donderdag.

Duff, Slash en Axl

Guns N’ Roses groeide eind jaren tachtig uit tot een van ‘s werelds bekendste rockbands, met hits als Sweet Child O’ Mine, Paradise City en de rockballad November Rain. Nadat gitarist Slash de band midden jaren negentig had verlaten, kwam de klad in het succes. Sinds 2016 zijn Slash, Axl Rose en bassist Duff McKagan weer herenigd in de band.

Paradise City

Afgelopen zomer stond Nijmegen ook al vol met fans van de Amerikaanse band. Op 14 juli speelde de band ook in het Goffertpark. De beelden die rondgingen waren niet veelbelovend, maar Metro besloot toen toch een kijkje te nemen en doopte Nijmegen heel even tot Paradise City.

„Guns N’ Roses dendert deze mooie zomeravond dusdanig door dat Justin Bieber binnenkort misschien eens naar L.A. moet afreizen voor een workshopje geïnspireerd optreden. En wie had dat ooit kunnen denken. Slotakkoord en nummer 32 (!) van de avond is Paradise City, in 1988 de eerste grote hit van de band. Het wordt net zo bevlogen over het veld gejaagd als opener It’s So Easy drie uur en een kwartier eerder.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.