Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 9 nov 2017 / 11:12 uur

Expeditie Robinson: Herold blijkt meestermanipulator

Soundos liet hem vorige week al zijn stemmen inzetten op Marieke, en nu lijkt Herold hem nogal te knijpen voor zijn verdere overlevingskansen op het eiland. Herold slaat namelijk aan het manipuleren alsof zijn leven ervan afhangt. Dat is donderdag te zien in een preview op de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson.

Eerder probeerde ze hem nog uit te hongeren, maar toch wist de wraaklustige Soundos ex-militair Herold er vorige week van de overtuigen om al zijn extra stemmen in te zetten om haar doorn in het oog weg te krijgen: Marieke. Dit tot grote ontsteltenis van Mariekes kompanen op het eiland. De kans is dus groot dat zij bij de volgende eilandraad alles op alles zullen zetten om Herold (of Soundos) te wippen en dat ontgaat ook Herold zelf niet. In een vooruitblik op de nieuwe uitzending is te zien hoe hij probeert om Anouk ervan te overtuigen op de sterke Carlos te stemmen, terwijl hij even later Carlos laat weten dat ‘de anderen’ op hem zullen gaan stemmen.

Die Herold, wie had dat gedacht? Je ziet de ontknoping vanavond om 20.30 bij RTL 5.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson: Herold blijkt meestermanipulator
Sluiten