Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 5 sep 2017 / 07:39 uur

HNTM: dit seizoen mét mannen

Dinsdagavond konden we dan eindelijk weer genieten van dé modellenwestrijd van Nederland: Holland’s Next Top Model. Dit seizoen wordt door niemand minder dan Anna Nooshin gepresenteerd én doen ook de mannen mee.

Oefeningen voor een strakke kaaklijn

De helft van de 16 deelnemers is man. En deze mannen hebben al heel wat ervaring. Zo grijpt de Limburgse Chris al snel zijn kans om z’n spierballen op tv te showen en geeft Jamie tips over hoe hij zijn kaaklijn zo strak kreeg.

De modellen gaan al direct naar de go-sees. Daar probeert de Limburgse Chris zich verstaanbaar te maken tegenover de redactie van Elle. Chelsea maakt het direct al moeilijk voor zichzelf door te vallen.

https://twitter.com/idhertog/status/904785605103636480

Zenuwen?

Beauty Bonita vindt vooral haar ogen en haar haren het mooist aan zichzelf. Vroeger was dat wel anders, toen werd ze gepest en vond ze zichzelf erg lelijk. Nu kan ze eindelijk laten zien dat daar niets van waar is.

Engels praten is nog wel erg moeilijk voor Bonita. Als ze Nigel Barker ontmoet, struikelt ze over haar woorden heen. Of dat van de zenuwen is of dat ze nog aan haar Engels moet werken, mag je zelf beoordelen.

Bonita heeft het moeilijk

Vanavond om 20:30 uur in HNTM: Engels blijkt lastig voor Bonita. 😉

Gepostet von Holland's Next Top Model am Montag, 4. September 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HNTM: dit seizoen mét mannen
Sluiten