Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 5 jun 2017 / 19:56 uur

Kensington als surprise op dak Tivoli

De rockers van Kensington hebben maandag aan het einde van de middag een (‘s morgens aangekondigd) verrassingsoptreden gegeven op het dak van TivoliVredenburg. Het concert was een onderdeel van Muziekfestival Utrecht Centraal.

Kensington als surprise op dak Tivoli
Een vol Vredenburgplein met héél in de verte Kensington. / Tamara Evers

Nietsvermoedende voorbijgangers

Heel wat fans hadden dus nog de tijd om naar Utrecht te komen. Dat bleek, want druk was het; of beter: het Vredenburgplein was bomvol. Ook de nietsvermoedende voorbijganger kon op straat genieten van de de band van War, Do I Ever en Sorry. Zanger Eloi Youssef had het in zijn woonplaats naar z’n zin. ,Ik woon al mijn hele leven in Utrecht. Heb vele mooie momenten meegemaakt, maar dit is vanaf nu echt nummer één”, riep hij naar de meute.

Zaterdag speelde Kensington nog op Pinkpop. Komend najaar geeft de groep vijf uitverkochte Ziggo Dome-concerten.

Overigens was Kensington maandagavond ook op tv, met het Pinkpopoptreden. Als er dan toch ook een kritiekpuntje mag zijn, dan halen we @Martijnen uit Zutphen maar even aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kensington als surprise op dak Tivoli
Sluiten